Saturday, January 21, 2012



Weissmuller Weissbier

Weissmuller Waissbier syntyi pitkäaikaisen ja hartaan kehitystyön tuloksena. Pitkät viikot Baijerissä vaihtuivat kuukausiksi ja vähitellen jälleen viikoiksi. Kepardin silmää tekevät saapuivat Baijeriin viettämään aikaa vuorilla ja tapaamaan kadonnutta veljeään. Maisteltiin Bretseliä ja haukattiin erilaisia Bratwursteja. Swaine haxenia ja olutta tietenkään unohtamatta. Aina kun silmä vältti, Kepardit jo kiipesivät korkelle Alppi-ilmaan, Garmisch-Partenkirkhenin jylhiin maisemiin.

Etelä Saksan Baijerista ammennetun wehnäolut kulttuurin hengessä tehty olut on, saavuttanut Kepardin Hades alajaoston kunnianmaininnan ja luvan jatkaa sarjatuotantoa. Tähän ryhmään on kelpuutettu tätä ennen ainoastaan "Hiipivä Hölmöys aka tuttavallisemmin "Hiippari"" ja Hunaja Helmeri Bock Bier".

Resepti

-Pilsner 40%
-Cara+ 30%
-Vehnä 31%
- Northern 30g (bitter)
-Tetnanger 40g (jälki)



Makuelämys
Runsaan hienojakoinen vaahto kimmeltää kielen päällä kuin aamuauringossa kimmeltävän Edelweissen mesipisara. Kielen keskivaiheilla maku runsastuu vehnäiseksi voimajuomaksi, jota nauttimalla maailman vuoret ja turuset siloittuvat samettiseksi kynnysmatoksi, jota pitkin on hyvä hoippuen tietä taivaltaa. Tetnangerer jälkihumalointi piiskaa makunystyrät nystyilemään lisää, kohti vääjäämätöntä entropian kasuaA!

Hyvä tietää: Weismuller on valittu Kepardin Hades alajaoston säilytettävien uniikkien joukkoon, minkä johdosta Weismuller siirtyy virallisten ja aateloitujen oluiden joukkoon. Tämän arvon on saavuttanut ainoastaan ja vain Hiipivä Hölmöys (tuttavallisemmin Hiippari) ja Hunaja Helmeri Bock bier.






1 comment:

Hades said...

Älkee välittäkö kirjoitusvirheistä. Mä taistelin bloggerin parissa ja voitin!