Thursday, October 11, 2007

Pilattu nuoruus ja häilyvä tulevaisuus

Kuin Antabus-rektio, saa katoava nuoruus entsyymien toiminnan hiipumaan. Nuoruus on resurssi jonka voi hyödyntää, tai sitten heittää menemään. Kuin oksennus liiallisen juhlinnan jälkeen pilaa hyvän oluen maun. Pintapuolinen elämä, konservatiivisuus ja tapaorientoituneisuus ovat omiaan pigottamaan äärilleen viritetyt hermovaijerit katkeamispisteeseen. Sellaiset hermovaijerit, jotka ovat tottuneet kyseenalaistamaan ja punnitsemaan kaiken ennalta määritetyn ja valmiiksi oletetun, eivät enää kestä; katkeavat tai menettävät kimmoisuutensa.

Siksi maailman virittyneet ja virittymättömät tarvitsevat piiskausta ja ohjausta Kepardin humalakomissiolta. Maailmassa on ylieksponentiaalisesti kasvava määrä tietoisuuksia, jotka pysyvät kurissa erilaisten käsitemaailmojen turvin pysyvät raiteilla tunnetuilla, ja tähän konseptiin haluaa Kepardi tuoda omansa. Kepardin agendalla on viisi teesiä. Tuoda olutta sitä eniten kaipaaville, levittää hiivaa, tumuttaa, tumuttaa ja tumuttaa. Tämä on oivallisen hiivainen tarina modernin maailman Robin Hoodeista kalsarikännisillään. Oivallista maksimaalisen kuulijakunnan mahdollinen tavoittaminen via tiedon viidakon. Hiivaisia ovat monet tekeleet ja iltojen sulottaret. Tumuttaa, tumuttaa tumuunsa.

Kepardi, vierre ja hiiva. Näistä elementeistä rakentuu jok'ikinen olut kurasta siihen mestariteokseen, joka vielä vuosien taakin muistuttaa oivalla humalaisuudellaan, täydellisellä käymisasteellaan sekä katkeron ja maltaisuuden harmonisella yhteistyöllään. Kolme kovaa " Kepardi, vierre ja hiiva". Pyhä kolminaisuus josta parhaat oluet valmistuvat...!

No comments: