Thursday, July 19, 2007

Panoista ja janoista

Kepardi on pannut monesti - niin monesti etten itsekään muista kaikkia panoja enää ulkoa. Eikä kaikista tuotoksista ole enää mitään muistikuvaa tai saati sitten makujälkeä aivokuorella tai ainakaan se ei ole palautettavissa. Myöskin panotoiminnan maantieteellisesti levitessä on mahdotonta tietää kuka panee, mitä panee ja missä.

Tämän dilemman edessä (ja tietenkin yllättävän luppoajan pakottamana) ajattelin Kepardia ja nykyistä tietoyhteiskuntaa; sen tuomia mahdollisuuksia Perustin siis kepardi-laos.blogspot.com -blogin. Kepardi lyhyessä muodossa olisi tietenkin ollut tyylikkäämpi, mutta joku urpo oli sen jo varannut.

Tänne voi postaa kaikki etiketit sun muut filet, mitä ei kovin arkaluontoisena pidä. Jauhaa voi kaikesta paskasta ja etenkin herkkuoluista.

Näin neitsyt postin loppuu vuodatan kattilasta. Kirkkonummelle kyllä tuli uudet ja suuret kattilat, jotka jo tuottoisia ovatkin olleet, mutta vanha alumiinipotta palasi oikealle omistajalleen sopivasti maltailla patinoituna. Jos siis näkyy 50 L rst-kattiloita romiksella tai muualla pois vietävään hintaan, poistakaa tai ilmoitelkaa.

Kepardia kielelle kaivaten kalle

No comments: